THISION® L ECO

Deosebit de rezistent

THISION® L ECO reprezintă o îmbinare a tehnologiei avansate cu calitatea superioară a componentelor în scopul obținerii unuia dintre cele mai bune cazane din această clasă. Conceput pentru a funcționa în cele mai dificile condiții, THISION® L ECO asigură durabilitate și fiabilitate maxime pe tot parcursul duratei de viață a dispozitivului.

Clapetă de retenție integrată

Clapeta de retenție integrată de pe instalația de evacuare a gazelor arse permite aplicarea mai multor soluții pentru sistemele de aer - gaze arse.

Control extern total

Cazanele pot fi conectate la BMS (Building Management System - Sistemul de management al clădirii) prin intermediul conectorilor: ON / OFF (PORNIT/OPRIT), protocolului de comunicare Opentherm sau semnalului 0 - 10 V.

Comandă complexă în cascadă

Automatozarea în cascadă încorporată în cazan permite optimizarea rapidă și ușoară a funcționării întregului sistem, schimbarea automată a cazanului master, precum și programarea și diagnosticarea completă.

Tubulaturi de evacuare și admisie

În mod normal cazanul este dotat cu kit-uri de gaze concentrice pentru evacuare și admisie Conversia la un sistem separat necesită folosirea unui adaptor simplu.

Plug & Play

Cazanele și accesoriile Plug & Play au fost special proiectate pentru a înlesni instalarea rapidă și eficientă, inclusiv a îmbinărilor sistemului în cascadă.

Sisteme în cascadă

Sistemele liniare și "spate în spate" permit conectarea a până la 8 cazane formându-se astfel o cascadă cu puterea de până la 960 kW.