THISION® L PLUS

Design flexibil, performanțe remarcabile

Noul THISION® L PLUS este cel mai puternic cazan mural care intră pe piața de HVAC, cu puteri de până la 200kW (sau un 1,6MW atunci când este montat în cascadă). Când sunt montate în cascadă, modelele au o înălțime mică de instalare de doar 1,7 m, oferind astfel cea mai mică amprentă la sol (în ceea ce privește lățimea). Pot fi montate până la opt cazane în cascadă, fie în linie, fie spate în spate.

  • Modulare de până la 10:1
  • Număr maxim de credite BREEAM (NOx < 24mg / kWh)
  • Amprentă la sol cu < 0,5 m², chiar și pentru cazanul de 200 kW

Back-up încorporat

Datorită unui design unic de tip "motor dublu", cazanele THISION® L PLUS au redundanță încorporată (funcționează independent) - creând un sistem de cascadă în interiorul unui cazan. Cele două schimbătoare de căldură sunt capabile să funcționeze independent unul de celălalt, asigurând că un sistem nu este lăsat niciodată fără o încălzire extrem de eficientă.

Proiectat pentru standardele viitoare

În interiorul cazanului THISION® L PLUS se află tehnologia unică HEX3 ELCO, care structurează schimbătorul de căldură în trei zone

  1. Zona NOx: formarea de NOx termic este redusă la minimum datorită rezistenței scăzute și a duratei scurte de viață, precum și răcirea rapidă a gazelor de ardere la sub 1.000°C.
  2. Zona CO: Prin creșterea rezistenței, schimbătoarele de căldură păstrează gazele de ardere la peste 600°C cât mai mult posibil pentru a reduce la minimum formarea monoxidului de carbon.
  3. Zona de condensare H2O: cu tuburi de schimbătoare de căldură mici și distribuite compact, transferul maximum de căldură se realizează în această zonă, asigurând o eficiență optimă.

Plug & Play

Prin integrarea componentelor principale în cazan, timpul de instalare, costurile și spațiul necesar sunt toate reduse semnificativ.

Simplu de întreținut

Toate componentele cheie sunt accesibile din fața centralei, simplificând întreținerea și reducând timpul de lucru.