TRIGON® XL

TRIGON® XL reprezintă un avans semnificativ în tehnologia încălzirii. Cu o configurație extrem de flexibilă, un design inteligent și o gamă largă de modele, cazanul este perfect pentru o varietate mare de aplicații comerciale. De asemenea, în extensie, este posibilă cascadarea până la 8 cazane cu o putere combinată de până la 4560 kW.

Eficiență ridicată pe întreaga durată de viață și emisii scăzute

Un arzător cu preamestec cu flacără rece, răcit cu apă și zona de combustie optimizată realizează emisii de NOx și CO extrem de scăzute și asigură o eficiență ridicată de până la 110%.

Flexibilitate uimitoare pentru fiecare aplicație

Cu un dT de 30 K și o presiune maximă a apei de 8 bari, TRIGON® XL poate face față aproape oricărei aplicații, fie în aplicații cascadă simple, fie în cele avansate. Construcția sa ușoară, cu conținut scăzut de apă, permite și instalarea pe acoperiș.

Dimensiuni compacte

Gama conține 7 modele de la 150 la 570 kW cu 2 lățimi. Toate modelele sunt proiectate astfel încât să treacă printr-o ușă de lățime standard de 760 mm.

Concept modular inteligent

Toate modelele TRIGON® XL pot fi dezasamblate printr-o manevrare ușoară. Acest lucru permite cazanului să fie instalat cu facilitate în clădiri cu restricții de acces. Pentru o mobilitate ușoară, cazanele sunt livrate cu roți de transport.