Certificat Green Home

ELCO devine furnizor de soluții aprobate pentru casele verzi, precum și în cadrul sistemului de certificare rezidențială GREEN HOMES. Astfel, suntem membri ai Asociației Romanian Green Building Council (Consiliul Român pentru Clădiri Verzi).

Romanian Green Building Council este principala asociaţie non-profit din România care promovează clădirile verzi din sectorul privat. Aceasta susţine responsabilitatea faţă de mediu şi eficienţa energetică pe durata ciclului de viaţă a unei clădiri (de la faza de design, construcţie până la operare şi deconstruire).

Green Homes (Locuinţe Verzi) este o certificare oferită de asociaţie care cuprinde toate aspectele esențiale în evaluarea și identificarea pe piața a celor mai performante proiecte rezidențiale care folosesc principiile unei construcții sustenabile. Prin includerea ELCO pe lista furnizorilor de soluţii Green Homes, devenim o soluţie certificată pentru casele sustenabile.

Validată de piața de profil, performanța net superioară a cazanelor ELCO  le transformă în tehnologia ideală pentru utilizarea în toată gama de proiecte de construcții, precum: proiecte rezidențiale cu soluție centralizată, clădiri de birouri, comerciale sau logistice, unde spaţiul disponibil trebuie folosit în mod inteligent. Cu o nouă abordare din punct de vedere tehnic dar și al designului, dar şi cu o eficienţa energetică ridicată şi prietenoasă cu mediul, cazanele în condensare ELCO sunt soluţia clădirilor verzi, certificată de specialişti

Descoperiţi produsele noastre aici.