TRIGON® XXL

TRIGON® XXL – până la 2MW de performanțe pentru un singur cazan cu premix.

Noua gamă de cazane în condensare Trigon XXL oferă performanțe de top, atingând puteri de până la 2MW datorită unui design unic. Montate în cascadă, cazanele Trigon XXL pot ajunge la o putere totală de 32 MW. Descoperă alaturide ELCO noua gamă de cazane eficiente, compacte și modulare!

Model de top cu emisii scăzute

Schimbătorul de căldură modulant și răcit cu apă utilizează o tehnologie unică pentru a furniza puteri de până la 2MW păstrând fiabilitatea și eficiența cazanului. Tehnologia arzătorului dezvoltată intern este recunoscut pentru eficiență optimizată și emisiile extrem de scăzute.

Conceput pentru sisteme complexe

Folosind tehnologii cu conținut mic de apă, ELCO construiește boilere compacte și cu greutate redusă. Astfel, cazanele ELCO îndeplinesc cele mai exigențe cereri pentru instalații comerciale compolexe.

Soluții optimizate pentru fiecare proiect

Gama Trigon XXL cuprinde 3 modele care oferă performanțe de top, aducând pe piață cazanul industrial de 2MW. Cu o configurație extrem de flexibilă, un design inteligent și o serie de modele disponibile, această gamă de cazane este perfectă pentru diverse de aplicații comerciale.